Gyorshajtás ellen traffipax jelzővel

Ha meghaljuk az a szót, hogy traffipax, egyből a büntetés meg a negatív dolgok jutnak eszünkbe. Autósként félünk a gyorshajtástól, a büntetésektől, hiszen a pénztárcánk bánja minden esetben.

A traffipax ellen védekezhetünk jelző készülékkel, amik akár GPS alapján is képesek jelezni, ha sebességmérőhöz közeledünk. Magyarországon legális dolog, mivel jelző készülékről van szó, ami a biztonságos közlekedést segíti elő.

A detektorbolt.hu-n radaros, illetve lézeres detektorokat szerezhetnek be a kedves érdeklődők.
Radar detektor márkák, amiket forgalmazunk: WHISTLER, AL PRIORITY.
Lézerdetektor márkák BLINDER, AL PRIORITY.

Hogyan mér a lézeres traffipax?

A lézeres traffipaxok szintúgy a visszaverődés elvén mérik a gépkocsik sebességét, a kibocsátott jelek visszaverődéseit, szóródását és direkt találatát is képes jelezni egy traffipax-előjelző. Erre azonban akkor van jobb esély, ha még a mérés hatósugarán kívül vagyunk, attól legalább kb. 250 méterre. A lézersugár nyílásszöge ugyanis kúposan szélesedik a kezelőtől számítva, azonban rövid távolságon belül még nem lesz elég széles, hogy felérjen a szélvédőre kihelyezett készülékhez. A lézeres bemérés előrejelezhetőségét nagyban megnövelheti a BLS külső lézerérzékelő! A külső érzékelő a rendszámhoz felszerelve szinte mindig beleesik a lézer sugarába, mivel a jeleket alapvetően a rendszámra irányítják, továbbá a többszörös érzékelő rendszerének köszönhetően, a távolabbi lézeres mérést is megbízhatóan jelzi.

Partnereinket nem csak az interneten, illetve viszonteladóként szolgáljuk ki, mivel megnyitottuk üzletünket Budapesten a XIV. kerületben (Zuglóban), a Szugló utca 96. szám alatt. Várjuk az üzletükben is, ahol személyes tanácsadással segítjük vásárlóinkat!

Webáruházunk: www.detektorbolt.hu