4 féle mikroalga a betegségek megelőzésére. Ez a 4 alga: Spirulina, Chlorella, Lithtamnium Calcarium és a vörös alga. A leírás szerint ezek a csodaalgák tartalmazzák az összes természetes vitamint, van bennük sok-sok ásványi anyag nyomelem, több mint 2000 enzim.blog 

4 féle mikroalga

Az internetet böngészve találtam rá az Algaegészség.com oldalára. Mivel a tudatos étrend és életmód híve vagyok, a téma felkeltette az érdeklődésemet. Próbálkoztam már több étrend-kiegészítővel, több, de inkább kevesebb sikerrel, az olvasottak meggyőztek, hogy egy próbát megér.

4 féle mikroalga a betegségek megelőzésére

Nem szenvedek semmilyen betegségben, de azt vallom, hogy sokkal kifizetődőbb és persze fájdalommentesebb a bajt megelőzni. Miről is van szó? Algákról, pontosabban mikroalgrákról. Elsőre kissé bizarrnak hangzik, nekem az élővizek zöldes növénykéi ugrottak be vagy az akvárium falán lévő bevonat, amelyet maximum a halak csipegettek. Nálunk nem szokás algákat enni, legalábbis az embereknek. Viszont kísérletező típus vagyok, szóval belevágtam a kúrába. A weboldalon közöltek szerint a 4 féle mikroalga kombinációja megfelelő arányban tartalmazza a szervezetnek szükséges tápanyagokat. Ez a 4 alga: Spirulina, Chlorella, Lithtamnium Calcarium és a vörös alga. A leírás szerint ezek a csodaalgák tartalmazzák az összes természetes vitamint, van bennük sok-sok ásványi anyag nyomelem, több mint 2000 enzim.

A közismerten hosszú életű japánok már régóta rendszeresen fogyasztanak algaféléket, ha ők megeszik, mi is megtudjuk. Főleg, mert semmilyen káros mellékhatás nem ismert, ráadásul a túladagolni sem lehet az algákat. Én gyümölcslében oldva fogyasztom az algakészítményeket. Pár hónapja szedem a 4-algás készítményt, azóta úgy érzem mintha több erőm, energiám lenne és még beteg sem voltam. Megfázás, influenza is elkerült. A végső ítélettel persze még várok, óvatos vagyok, szerintem több időt kell hagyni a megfelelő megítéléshez. A lényeg, hogy negatív hatást még nem éreztem, de pozitívat már igen a 4 féle mikroalgás terápiám alatt. Legalábbis eddig. Akit érdekel, látogasson el az algaegeszseg.com weboldalra, ahol még több információt találunk az algákról.

Related posts

Leave a Comment