Fő szolgáltatásunk a falvágás, betonvágás, betonfúrás ezáltal vállalunk panelfal vágást, teljes falkivágást, lyukfúrást, falfúrást betonba, családi házakban, vagy panellakásokban precíz felmérés után a válaszfalak teljes, vagy részleges lebontását, szellőzőrendszerek, födémnyílások helyének kialakítását.blog 

Lakásfelújítás – Panelfal vágás

Lakásfelújítás előtt áll? Esetleg összenyitna két helyiséget? A falak betonból vannak? Nem gond!

Fő profilunk a falvágás, betonvágás, betonfúrás: ezáltal vállalunk panelfal vágást, teljes falkivágást, lyukfúrást, falfúrást betonba, családi házakban, vagy panellakásokban precíz felmérés után a válaszfalak teljes, vagy részleges lebontását, szellőzőrendszerek, födémnyílások helyének kialakítását. Ha egy nagyobb ajtóra, közlekedőre vagy ablakra van szüksége, számíthat a munkánkra, emellett akár ajtó-, ablakszélesítésben is a rendelkezésére állunk.

Legyen szó ipari épületekről, családi házról vagy panellakásról, falvágással mindenhol megvalósítható ügyfeleink elképzelései , statikai felügyelet mellett szakszerűen akár vasbetonba is.

Legyen szó ipari épületekről, családi házról vagy panellakásról, falvágással mindenhol kivitelezhetőek partnereink elképzelései, statikai felügyelet alatt, szakszerűen alkalmazva akár vasbetonba is. A falvágás egyre többször igényelt és elfogadott megoldás, mert manapság fontos a maximális térkihasználás.

Vizes technológiánknak, és nagy teljesítményű elszívógépeinknek köszönhetően, minimális a szennyeződés a munka során.

Falvágó gépeinkkel, a legkorszerűbb gyémánttechnológiát alkalmazva törekszünk mind ipari, mind lakossági szinten a legkülönlegesebb igényeknek eleget tenni a falvágás kifogástalan kivitelezésével. Felszerelésünk kialakítása mindkettő szegmens igényének eleget tesz, sínes falvágógépeinkkel egyaránt tudunk dolgozni panellakásokban az általános 230V-ról vékonyabb falak falvágásánál, de nem okoz gondot az ipari méretű, akár 53 cm-es vasbeton vágása sem.

További információ: falvagas.hu

Related posts

Leave a Comment