Műgyanta padló készítésblog 

Műgyantázó cég

Vállalkozásunk műgyanta padló burkolatok készítésével foglalkozik. Az ország teljes területén vállalunk műgyantázási munkákat.

Miért műgyanta padlót készíttessünk?

– Nagyon rövid idő alatt elkészül.

– Sokáig megmarad.

– Egyszerűen felújítható, javítható.

– Hézagmentes, jól tisztán tartható.

A jól tisztítható, pormentes ipari padozat követelményét általában műgyanta bevonati rendszerekkel elégítik ki.

A jól tisztítható, pormentes ipari padozat követelményét általában műgyanta bevonati rendszerekkel elégítik ki. A padlók, járófelületek mind az ipar és kereskedelem mind a háztartások területén az épületek leginkább igénybe vett részei, ezért kiemelkedően fontos a megfelelő műszaki és esztétikai igényeket egyaránt kielégítő padlótípus kiválasztása. A műgyanta padló olyan többrétegű, a helyszínen felhordott, általában két komponensű, öntött, vagy ipari padló néven is ismert burkolati rendszer, amely a hordozó felület hézagmentes védelmét hivatott biztosítani. Egyszóval olyan járófelület, amely nem tartalmaz fugákat, gyorsan elkészíthető, jól takarítható, felújítható, a színe újabb réteggel megváltoztatható, mechanikai és kémiai hatásoknak ellenálló, rugalmasan az egyedi igényekhez szabható.

A műgyanta padló olyan többrétegű, a helyszínen felhordott, általában két komponensű, öntött, vagy ipari padló néven is ismert burkolati rendszer, amely a hordozó felület hézagmentes védelmét hivatott biztosítani.

Műgyanta fajták amivel dolgozunk:

epoxi, poliészter, poliuretán, policarbonát, vinilészter, akrilát, furán.

Műgyanta burkolat fajták:

Normál burkolat, Pormentesítő műgyanta padló burkolat, Önterülő műgyanta padló burkolat, Csúszásmentes műgyanta padló burkolat, Vezetőképes, antisztatikus műgyanta padló burkolat, Saválló műgyanta padló burkolat, valamit meglévő műgyanta burkolatok javítása.

Hová érdemes műgyanta padló burkolatot készíttetni?

Lapos-tetőkön, Balkonokon, Erkélyeken, Zuhanyzókban, azaz mindenhol, ahol megfelelő burkolatot akarunk kialakítani.

A terület előkészítésével (csiszolás, marás, szemcseszórás) és megfelelő anyag alkalmazásával alapozhatunk, majd az igény szerinti rétegrendet felépíthetjük: Régi repedezett, porózus, vagy akár friss betonra, csempére, kerámialapra, gránitlapra, aszfaltra, fémfelületre, régi megkopott, kitöredezett fellazult műgyantára is!

A padlók, járófelületek mind az ipar és kereskedelem mind a háztartások területén az épületek leginkább igénybe vett részei, ezért kiemelkedően fontos a megfelelő műszaki és esztétikai igényeket egyaránt kielégítő padlótípus kiválasztása.

Miért Minket válasszon?

– 25 év tapasztalat műgyantázásban.

– Ingyenes helyszíni tanácsadás és felmérés.

– Minden megrendelőnknek korrekt és versenyképes árakat adunk.

– Szakszerűen és határidőre végezzük munkáinkat.

További információt weboldalunkon találhatnak, ahol részletes leírásokat is olvashatnak, a műgyanta padló burkolatokról.

Web: Mugyantapadlokeszites.hu

Related posts

Leave a Comment