Olcsó és új kiváló kategóriájú franciaágyak Olasz és Német importból, az Ön ízlésére szabva.blog 

Franciaágy áruház

Olcsó és új kiváló kategóriájú franciaágyak Olasz és Német importból, az Ön ízlésére szabva.

Milyen kérdéseket kell feltenni és megválaszolni, mikor franciaágyat keres?

Első és legfontosabb: mekkora hely áll rendelkezésre az ágynak? Tudniillik, ezen a paraméteren nem tudunk változtatni. Minden máson egyszerűbb és könnyebb változtatni, mint a rendelkezésre álló méreten.
A stílus és a design is egy szempont: mi illik az adott hálószobához, illetve a házunkhoz? Hiába tetszik egy bútor, ha nem illeszkedik a többi berendezéshez, a fal színéhez stb… Persze, létezhet olyan ágy, aminek kedvéért kifestünk, de ez azért ritkább.

Raktár áruházunkban biztosan megtalálja. azt a franciaágyat amit keres. Egy használt franciaágy áráért!

Raktár áruházunkban biztosan megtalálja. azt a franciaágyat amit keres. Egy használt franciaágy áráért! Nyugodtan kijelenthetjük, azt a tényt, hogy ennyi pénzért ilyen kiváló minőséget csak elvétve találunk hazánkban. Minőség, hiszen Német és Olaszországból behozott franciaágyak a prémium első osztályt képviselik!

Két helyről szerezzük be a franciaágyainkat:

egy olaszországi vállalat, aki első osztályú franciaágyakat szállít nekünk, és itt el kell mondani, hogy ezek a termékek valóban olasz gyártásúak. A másik cég németországi, nekik Magyarországon található a logisztikai központja. Ezeknek a franciaágyaknak a minőségét a Deutsch Qualität garantálja.

Két helyről szerezzük be a franciaágyainkat: egy olaszországi vállalat, aki első osztályú franciaágyakat szállít nekünk, és itt el kell mondani, hogy ezek a termékek valóban olasz gyártásúak.

Mi nem webshopként üzemelünk, hanem egy 4000 m2-es raktár áruház. Hazánk legnagyobb franciaágy lerakata. Alacsony költségekkel, kicsi, nagyon kis árréssel dolgozunk. Szerintünk jobb, ha a vevő magának leteszteli a franciaágyat (pl. ráül), mielőtt megvásárolja és hazaviszi, így nem látatlanban rendel.

Örömmel, szívesen adunk tippeket, nem tartunk a vetélytársaktól, mert őszintén szólva nincs takargatnivalónk. Takarékossági okok miatt nincs rá kapacitás, hogy egy vevővel át kelljen fésülnünk a franciaágyak tömkelegét először, majd még egyszer, amikor visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kiválasztott franciaágyat nagy valószínűséggel már másnap eladjuk.

Szerintünk jobb, ha a vevő magának leteszteli a franciaágyat (pl. ráül), mielőtt megvásárolja és hazaviszi, így nem látatlanban rendel.

Kedves vásárlók! Kellemes böngészést kívánunk a franciaágyak kínálatában, majd sikeres vásárlást is!

A továbbiakért kérjük, keresse fel az oldalunkat: franciaagy.net

Related posts

Leave a Comment