Fedett kültéri reptéri parkoló Üllőn - Nemzeti Reptéri Parkolóblog 

Reptéri Parkoló Ferihegyen de hol parkoljunk?

Reptéri Parkoló a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében.

Amikor repülővel utazunk el valahová Ferihegyről, az elsők között jön elő a probléma: hogyan jutunk ki a reptérre és, ha saját autóval megyünk akkor ott merjük-e hagyni?!? Ez igen érdekes kérdés… Őrzött parkolóban ott merjük hagyni az autónkat, hiszen ott 0-24-ben valaki vigyáz rá. Jobb esetben fedett is a parkoló, mint például a Nemzeti Reptéri Parkoló Üllő határában, pár percre a 2-es termináltól.

A parkolási árakról:

Fedett teremgarázs. Reptéri parkoló Üllőn - Nemzeti Reptéri ParkolóA parkolónak van fedett teremgarázs, kültéri fedett és kültéri nyitott része is. A parkolás áraik ennek megfelelően változnak. A parkolás árak nincsenek elszállva, mint a hivatalos parkolókba, ahol pár óra is több ezer Ft. A több napról nem is beszélve.
A fedett teremgarázs parkolási árai nagyon jónak mondhatóak, hiszen már 7 napra is csupán 10.000 ft körüli áron parkolhatunk. A kültéri fedett parkoló árai ennél kedvezőbbek, a kültéri nyitott parkolóban 7 napot már 6.000 Ft alatti áron parkolhatunk. A parkolási napi díjjak természetesen a parkolási napok függvényében változnak. Érdemes előre tájékozódni.

Hogyan tudunk reptéri parkolót foglalni?

A nemzetiparkolo.hu weboldalon könnyedén lehet parkolót foglalni, csak ki kell tölteni a formot és máris készen vagyunk. Ezek után mehetünk is parkolni. Ha nem akarunk a weboldalon foglalni, akkor sincs semmi gond, mert telefonon is lehet foglalást leadni! Ez igen rugalmas.

Vannak extra szolgáltatások is?

Kültéri reptéri parkoló Üllőn - Nemzeti Reptéri ParkolóA parkoló extra szolgáltatási között van a díjtalan transzfer oda-vissza, ahol az indulási szintre visznek minket. Rendelkeznek mozgássérült parkolóval is. Hogy tudjuk hány kiló, lemérik a bőröndjeinket is. Van lehetőség egy jót is enni-inni a büféjükben. Egyszóval tényleg a vendégért vannak és nem fordítva, mint más helyeken. A parkolási díjat fizethetjük készpénzzel és bankkártyával is.

Fizetős szolgáltatásaik között van a gépjármű külső belső takarítás is, valamint az autómosás is. Természetesen terepjáróknak és mikrobuszoknak is.

Merre találjuk a parkolót?

A parkolót az M0-ról lekanyarodva a 400-as úton, az Üllő táblánál rögtön jobbra találjuk (2225 Üllő, Pesti út 209.).

Ha biztonságos reptéri parkoló -ban szeretnénk hagyni az autónkat, akkor mindenképpen a Nemzeti Reptéri Parkolót érdemes igénybe venni.

Weboldaluk: nemzetiparkolo.hu

Related posts

One Thought to “Reptéri Parkoló Ferihegyen de hol parkoljunk?”

  1. […] Az M0 felől érkező parkolót keresők a 400-as út felől érnek el minket, az Üllő táblánál rögtön jobbra fordulva. 2225, Üllő, Pesti út 209. Miért válassza a Nemzeti Reptéri Parkolót? -Közeli parkolás a Liszt Ferenc repülőtér termináljához. -Törzsvásárlói kedvezmény törzsvásárló kártya alapján. -Közeli parkolás a Liszt Ferenc repülőtér termináljához. -Guminyomás ellenőrzés. Ingynes reptéri transzfer oda-vissza. Honlap: Reptéri parkoló árak ferihegyen […]

Leave a Comment