blog 

Kanapé pihenésre

Kanapé vásárlás előtt voltam

Mikor hazatér az ember a munkából fáradtan, egy kis pihenésre vágyik. Ilyenkor jó lenne egy kényelmes kanapéra letenni magunkat. Én gyakran dolgozom sokáig és kevés időm marad az aktív pihenésre, ezért választottam olyan kanapét, ami kényelmes és jó rajta feküdni, pihenni.

Egyik ismerősöm ajánlotta a kanape.net oldalt, ahol rengeteg bútor található. Ki is néztem magamnak pár tetszetős darabot. Ezután felhívtam Őket és egyeztettem velük, hogy mikor mehetnék megnézni a kiszemelt kanapéimat. Másnapra beszéltük meg és mikor kiértem hozzájuk láttam, hogy itt még több szép darab található.

Egyik ismerősöm ajánlotta a kanape.net oldalt, ahol rengeteg kanapé, ülőgarnitúra található. Ki is néztem magamnak pár tetszetős darabot.

Hatalmas választék fogadott a kanape.net-nél

Körbe is néztem jobban és azt tapasztaltam, hogy nagyon szép és kényelmes kanapék tömkelege található náluk. Az a jó az egészben, hogy bármelyikre rá lehet ülni, feküdni és így tényleg kipróbálhatja az ember a kiszemelt kanapéját.

Nagyából tízet ki is próbáltam, nehéz volt a választás, de megérte elmenni hozzájuk. Egy nagyon kényelmes bőr kanapét választottam, amit a nappaliba fogok majd rakni. Természetesen vannak náluk még egyéb ülőgarnitúrák és franciaágyak is, szerintem majd legközelebb ezeket a bútorokat is megnézem.

A kanape.net munkatársaival beszélgetve megtudtam, hogy Ők nem webáruház, hanem kanapé lerakat és közel 600 db bútoruk van egyszerre a raktár áruházukban. Azt is megtudtam, hogy rendelésre is dolgoznak, ha álmaim kanapéját szeretném megkapni, Ők azt is beszerzik.

Az árakról csak pozitívan tudnék nyilatkozni, hiszen amit megvásároltam kanapé, szinte féláron volt más boltok áraihoz képest.

Az árak nagyon jók

Az árakról csak pozitívan tudnék nyilatkozni, hiszen a kanapém, szinte féláron volt más boltok áraihoz képest. Hamar haza is szállították az új családtagot és azóta is élvezem az új kanapémat, mert munka után fáradtan jó lepihenni rá.

Csak ajánlani tudom mindenkinek a kanape.net-et.

Related posts

Leave a Comment