Modern, dekoratív poliuretán 3D falpanel.blog 

Hogyan rendezzük be a hálószobát 3d falpanel segítségével?

A hálószoba falpanelek rendkívül nagy népszerűséget mutatnak az lakberendezés művészetében, mivel környezetbarát és gyorsan felhelyezhető dekorációs lehetőségeket rejtenek. Hova érdemes helyezni? Mekkora felületen marad még mutatós a dekoráció és mi az, ami már túlzásnak minősül? Cikkünkben a hálószoba dekorációhoz nyújtunk ötleteket. Lássuk hogyan tehetjük innovatívvá és gyönyörűvé a hálószobánkat.

Hálószoba falpanel az ágy mögött a minimalista design részeként.

Manapság nem csak a weboldalaknál, hanem a lakberendezésnél is nagy divat a minimalista stílus. Letisztult, megnyugtató és rendkívül mutatós. Sokan azt gondolnák, hogy egy falpanel már csak a feltűnő stílusa miatt sem illeszkedik bele a képbe. A Hexagon falpanel egy kiváló lehetőség a letisztult stílusvilág kedvelőinek.

hexagon 3d falpanel, gipszfalpanel, hálószoba dekoráció

A kis merész

A fiatalok számára is nyújthat a falpanel kiaknázatlan lehetőségeket. Tekintsük meg az ágy mögött elhelyezett Triangle falpanelt, amely az igazán merész, hivalkodó design megtestesítője. Ebben az esetben a szoba letisztult formavilágának kontrasztjaként jelenik meg az igazán lenyűgöző formavilág.

triangle 3d falpanel, gipszfalpanel, hálószoba dekoráció

Otthon, a Hiltonban

Van úgy, hogy az ember igyekszik visszahozni egy-egy nívós hotel hangulatát a saját hálószobájában. Nincs is ezzel semmi probléma. Hogyan járulhat hozzá a látványhoz A Silk Road 3d falpanel? Hát úgy, hogy nem sajnáljuk beborítani vele a szabad felületet. Egy igazán gyönyörű látványt nyújt, ha a megfelelő bútorokkal és dekorációval párosítjuk.

silk-road 3d falpanel, gipszfalpanel, hálószoba dekoráció

Játékos letisztultság

A Rocky falpanel segítségével még a letisztult környezetbe is belevihetünk némi játékos, feltűnő megjelenést. Miért is ne tennénk? Egy igazán nem mindennapi hálószoba design tárul a szemünk elé, ha a megfelelő fókuszpontra installáljuk. Például az ágy mögé, megvilágítva néhány ízléses sport lámpával.

rocky 3d falpanel, gipszfalpanel, hálószoba dekoráció

Dobjuk fel a szűk szobákat!

Az Albert 3D falpanel egy jó alternatíva a szűkösebb szobák dekorálására. Néha hiába is akarnánk, nem tudunk a szűkös hely miatt megfelelő dekorációt kialakítani. Ettől azonban még nem kell, hogy unalmassá váljon a hálónk. Az ágy mögött elhelyezve ezt az időtálló falpanelt biztosan feldobjuk az egyébként unalmas designt. Merjünk változtatni!

albert 3d falpanel, gipszfalpanel, hálószoba dekoráció

A kevesebb, néha több

Az egyszerűbb megjelenésű, könnyen telepíthető Brick falpanel is kiváló választás a hálószobánk dekorációjához. Kevésbé hivalkodó, ugyanakkor a megfelelő tárgyakkal kombinálva egy nyugodt, letisztult megjelenést kapunk.

brick 3d falpanel, gipszfalpanel, hálószoba dekoráció

Kicsi a szoba?

Sokan úgy gondolják a falpanelek csak az igazán tágas szobák, helyiségek számára jelentenek jó dekorációs alternatívát. Erre cáfol rá a Wind falpanel, amely kiválóan mutat egy egyszerű, egyágyas szobában is.

Láthatjuk, hogy a falpanelek világában mindent megtalálunk, amely a tökéletes dekorációhoz szükséges. A hálószoba falpanelek nem igényelnek nagy helyet, ugyanakkor drasztikus változtatást hozhatnak a megjelenésben. További információ: gipszfalpanel.hu

Related posts

Leave a Comment